.

Attefallshus – Mörkö

Attefallshus ‘Mörkö’ är en Skärgårds-modell och det perfekta huset för er som har ett passande landskap, fastighet eller miljö att dra nytta av. Då modellen har en hel sidovägg i glas kan med lätthet säga att denna passar väl in i skärgården eller i skogs- eller fjällmiljöer. Vem behöver tavlor när man kan ta dra fördel av omgivningarna kring tomten?

Våra Attefallshus har tidlös design med storlek på 25 kvadratmeter som är väl disponerad med en yteffektiv planlösning, inredning och modern utrustning. Samtliga hus byggs med hög standard för året-runt-boende, kompletta med IKEA-Kök, badrum, plåttak samt golvvärme som standardutförande.

Ax till Limpa

Vi står till tjänst med alla pusselbitar inom er byggnation: från Uppstart till ansökningar om tillståndsansökningar, dokumentation samt projektering.

Pix Bygg har en egen KA, Kvalitetsansvarig för att göra byggprocessen enklare för er. Vi jobbar nära IKEA för lösningar inom kök och inredning. Vi hjälper er från idé till nyckelfärdigt Attefallshus!

Har du egna idéer?

Pix Bygg AB kan hjälpa er att realisera era egna visioner och drömprojekt.
Vill ni bygga större eller högre? Eller har ni andra behov kring material, design och utförande? Möjligheterna är oändliga!

Flexiblitet
Vi på Pix Bygg är flexibla och öppna för att hitta lösningar som passar just era behov.

Välkommen att kontakta Pix Bygg på 076-126 92 00!

Året-runt-boende med Hög standard

Ett Attefallshus kan användas till det mesta. Sedan lagen gick igenom 2015 så har dessa komplementbostäder uppförts till olika ändamål som bostad, kontor, förvaring, uthyrningsdel, gäststuga till poolhus m.m.

Varför inte använda ett Attefallshus till tonåringen som är på väg ur boet? Välj att husera den äldre generationen, med stil, i en egen high-end stuga?

Fantasin sätter inga gränser. Vi hjälper er realisera era idéer!

Vårt samarbete med Foam King gör att vi kan erbjuda den bästa möjliga isoleringen i alla våra produkter. Polyuretan är en högeffektiv isolering som när den appliceras ökar i volym mellan 30-80 gånger. Den tillhandahåller en fullständigt skarvfri, kontinuerlig, solid och lufttät isoleringsyta. Även de mest komplicerade sprickor tätas helt. Eftersom det sprayas på så passar skummet alla former, hörn och håligheter och ger perfekt resultat varje gång.

Inget bygglov behövs

Ett komplementhus på 25 kvadratmeter med genomgående smart och hög boendestandard. Det krävs inget bygglov. Våra hus uppfyller kraven för ett bygglovsfritt s.k. Attefallshus från Boverket.

 

Följer Boverkets Byggregler
Våra hus har konstrueras utifrån Boverkets Byggregler samt referensverket HUS AMA, vilket gör att vi uppfyller krav på t.ex tillgänglighet, brandsäkerhet, energiförbrukning, ventilation samt vatten och avlopp m.m.

Läs mer om byggreglerna som gäller här.

Pris, Leverans & Garanti

För att kunna ge en korrekt prisbild och full förståelse av behov och förutsättningar på just er tomt, behöver vi komma ut och titta på fastigheten tillsammans med er.

Pix Bygg AB lämnar 10 års garanti på byggnationer av Attefallshus samt erforderliga kvalitetsdokument från behöriga, svenska företag.

Vi levererar våra Attefallshus till hela Sverige.
Ni kan välja att beställa endast som byggsats.

Pix Bygg erbjuder kostnadsfritt offertförslag och rådgivning

.

.

 Ritningar

.

.

Interiör-Renderingar

.

.

Inredning som ingår

.

.

Tillvalsmöjligheter

.

.

.