.

Nyckelfärdig Husbåt

Pix Bygg AB konstruerar fullt utrustade Husbåtar som byggs utifrån hög genomgående standard och levereras över hela Sverige. De konstrueras kompletta med samma fina utförande som våra Attefallshus med IKEA-Kök, badrum, plåttak samt vattenburen golvvärme som standardutförande. Alla våra husbåtar kommer med en Honda longrigg 4-taksmotor BF 30 LRTU.

Husbåten har stora glaspartier och en härlig terrass som gör att man kan dra nytta av alla vyer och miljöer runt-om-kring. Detta för att kunna maximalt dra fördel av alla skapande ytor på bästa tänkbara sätt.

Ax till Limpa

Vi står till tjänst med alla pusselbitar inom er byggnation av husbåt: från uppstart till ansökningar om tillståndsansökningar, dokumentation och projektering.

Pix Bygg AB har en egen KA (Kvalitetsansvarig) för att göra byggprocessen enklare för er. Vi jobbar nära IKEA för lösningar inom bl.a. kök och inredning. Vi hjälper er från idé till att bli en nyckelfärdig husbåt!

Har du egna idéer?

Pix Bygg AB är flexibla och öppna för att hitta lösningar som passar just era behov. Därför får ni gärna höra av er till oss, så vi kan hjälpa er med att realisera era egna visioner och drömprojekt. Vill ni bygga större eller högre? Eller har ni andra behov kring material, design och utförande? Möjligheterna är oändliga!

Välkommen att kontakta Pix Bygg på 076-126 92 00!

Bo på vattnet året runt

Våra Husbåtar kan användas som ett året-runt-boende och uppfyller boverkets krav. De är specialanpassade för det nordiska klimatet och kan ligga kvar över vintern. Pix Bygg AB har valt att använda starka vattenbeständiga material eller betong. Husbåtarna tillåter en kapacitet på 30 cirka personer.

Vårt samarbete med Foam King gör att vi kan erbjuda den bästa möjliga isoleringen i alla våra produkter. Polyuretan är en högeffektiv isolering som när den appliceras ökar i volym mellan 30-80 gånger. Den tillhandahåller en fullständigt skarvfri, kontinuerlig, solid och lufttät isoleringsyta. Även de mest komplicerade sprickor tätas helt. Eftersom det sprayas på så passar skummet alla former, hörn och håligheter och ger perfekt resultat varje gång.

Inget bygglov behövs!

En husbåt på 25 kvadratmeter med genomgående smart och hög boendestandard. Det krävs inget bygglov. Våra båtar uppfyller kraven för ett bygglovsfritt.

Då husbåten ska användas till Åretruntboende eller om en större boarea önskas kan bygglov erfordras. Det är något vi på Pix Bygg kan hjälpa till med.

Kontrollera alltid vad som gäller i just din kommun.

 

Pris, Leverans & Garanti

För våra husbåtar med 80kv altan, 25kv boyta + 12 kvm loft har vi satt ett riktpris från 1.300.000 inkl. moms. Vi på Pixbygg jobbar ständigt för att utveckla våra produkter och arbetsmetoder.

Vi kan även erbjuda större projekt upptill max 170 m2 boyta. Alla båtar levereras med en Honda longrigg 4-taksmotor BF 30 LRTU.

För att kunna ge en mer korrekt prisbild och full förståelse för behov & förutsättningar, så ring gärna oss för ett kostnadsfritt offertförslag för ett framtida samarbete.

Pix Bygg AB lämnar 10 års garanti på Husbåtar. Vi levererar våra husbåtar till hela Sverige med 12 veckors leveranstid.

.

.

.