.

Om oss

Pix Bygg AB är ett komplett byggföretag som utför alla förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar, tillbyggnader och rivningsentreprenader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Det långsiktiga tänkandet präglar allt vi gör. Vi hjälper er från enkel skiss till färdig konstruktion.

.

.

Bekvämt med Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, djupt rotad kunskap, tydliga dialoger, servicekänsla och en rejäl dos hantverkskunnande utvecklat verksamheten. Idag jobbar vi med många återkommande kunder samt via rekommendation. Pix Bygg AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör av renoveringar samt till uppförandet av nyckelfärdiga Attefallshus. Efter många år i byggbranschen har vi ett resursstarkt kontaktnät av kompetenta underentreprenörer inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Fönsterbyten glasbyte ROT

.

.

Ordning och reda med rätt behörighet

Pix Bygg AB är medlem i Byggnads och Fora samt att vi innehar självfallet ID06. Företaget använder oss av kvalitativa och beprövade material från kända leverantörerna inom våra verksamhetsområden för långsiktiga och hållbara kundlösningar. Vi lämnar 10 års garanti på byggnationer av Attefallshus. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar. Vi har stabil ekonomi samt F-Skattsedel.

.

.

Använd ROT-avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Lossning etablering förvaring

.

.

Kontakta oss redan idag

.